Blouse: Only // jeans: Object // sneaks: Bianco // scarf: River Island // trench coat: Vero Moda // Bag: Primark // ring: Calvin Klein
Dette var hvad jeg havde på i tirsdags, da vi var på strøgtur og i Tivoli. Meget komfortabelt og passende til vejret og nogle sko til at gå langt i. Om mandagen var vejret lidt trist med regnbyger hele tiden, så da tog min søster og jeg i fields. Tirsdag var det tørvejr og helt vindstille, og det benyttede folk sig i den grad af. Strøget og ikke mindst Tivoli var proppet med mennesker, så det var ikke til at komme til nogle steder. Heldigvis havde vi bestilt bord på Hereford. Min søster og jeg havde inviteret vores forældre – de havde jo trods alt betalt hotel og alt det. Jeg fik en rigtig lækker tykstegsfilet med hvidløgssmør og en bagt kartoffel med persillesmør, dertil var der stor salatbuffet. Virkelig virkelig lækker. Jeg ved godt Hereford er kendt for deres gode bøffer (og de var også virkelig gode), men deres salatbar var bare toppen. Det er så lækkert med et sted hvor der er så meget at vælge imellem. Man betaler så også prisen, men det er også dejligt at forkæle sig selv en gang imellem. Jeg tror det blev lige under 1400 kr. for 4 personer. Det er ikke helt billigt, men hvis man skal ud og have en god bøf er det nok der priserne ligger.
Inden turen gik med toget hjem snuppede vi lige en is på Cold Stone. Er vild med deres koncept med at man kan blande forskellige ting i isen, men jeg havde virklig glemt hvor fantastisk godt deres is smager! Jeg tog en kugle jordbæris og en kugle chokolade is og de havde bare en virkelig god smag – og så er de en lækker kombi. Vanilleisen som min søster købte, smagte derimod ikke af så meget i forhold til de andre to.
Måske I kan spotte den sorte Zara pose over min arm? Skal selvfølgelig nok vise jer hvad der var i den 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...