?

?

Disse to ure er vidt forskellige, både hvad angår design, materiale og stil – alligevel har jeg forelsket mig i begge disse skønheder. De er fede på hver deres måde.
Uret med læderremmen fra Michael Kors er feminint og klassisk og vil gå til næsten alle outfits. Det jeg især faldt for, var double-wrap læderremmen, som bryder lidt med det klassiske og gør uret mindre ‘almindeligt’. Det at remmen kan spændes to gange om håndledet giver uret lidt ekstra kant. Modellen hedder Luggage, koster $225 og kan købes her.
Det gennemsigtige ur fra Marc by Marc Jacobs er nærmest den totale modsætning. Uret er råt og samtidig lidt goofy, hvilket afspejler Marc Jacobs’ designs megeet godt. Det jeg faldt for ved dette ur, var nok det med at hvert bogstav i navnet står for et tal på uret. Det er lidt sjovt synes jeg. Modellen hedder Rivera og kan købes her for $175.
Hvilket et af dem ville I vælge og hvorfor?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...