Vil lige dele opskriften på disse lækre pandekager, med jer, da det jo ikke er vejr til andet end indehygge i dag. I den opskrift jeg fulgte var pandekagerne rigtigt med banan. Det har jeg tidligere lavet, og de blev da også meget lækre, men banan smagen er meget gennemtrængende, så denne gang havde jeg lyst til at proppe noget andet i dem. Nemlig mørk chokolade!
Det skal du bruge:
2 dl. mælk
1 tsk. sukker
125 g mel
2 æg
1 knivspids salt
1/2 tsk. bagepulver
ca. 30 g. mørk chokolade (efter ønske)
Sådan gør du:
Slå æggene ud i en skål og rør mel, bagepulver, sukker og salt i. Tilsæt mælken lidt efter lidt. Hak chokoladen og rør det i den tykke dej. Sæt dejen på den varme pande med en spiseske, når smørret er brunet af. De skal være små tykke og gyldne!
Mine pandekager er ikke blevet vildt tykke de gange jeg har lavet dem, så lidt ekstra bagepulver vil sikkert ikke skade. Jeg fik 6 pandekager ud af portionen. Mine chocolate chip pancakes spiste jeg sammen med melon og jordbær. Det var en rigtig god kontrast til den mørke chokolade. Sirup vil også være virkelig lækkert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...