Tee: H&M; // denim shorts: Bik Bok // denim vest: Miss Selfridge // shoes: Tommy Hilfiger // bracelet: Dublin 

Måtte lige have nogle billeder af min søsters farverige outfit her på en mindre farverig dag. Lignende outfit havde hun på, da hun var til rulledisko på den højskole hvor hun går – der var outfittet bare en tand mere gennemført med farverige leggings og creper i håret. Har forresten tænkt på om I evt. var interesserede i at jeg postede et indlæg om højskolelivet. Min søster er jo mega begejstret for det og skal tage endnu en sæson efter sommerferien. Og fra mine egne erfaringer kunne jeg lave et indlæg om at være au-pair (i mit tilfælde i London). Tænkte hvis nu at nogle jer der er færdige med jeres ungdomsuddannelser, går og overvejer hvad sabbat året skal bruges på evt. Er der nogen der synes det kunne være interessant?
Nu vil jeg smutte til træning. Vi blogges.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...