Ingredienser til yndlings cupcakesne
Cupcake dej
Hindbær cupcakes inden bagning
Chokolade cupcakes med blå frosting

Ovenfor er det de cupcakes jeg lavede, da jeg havde inviteret min farmor til brunch. Opskriften er fra et New Yorker nummer af Sirene (som vel efterhånden  er et års tid gammelt), elsker at prøve nye opskrifter, og hvis de er en succes gemmer jeg dem. I kan se udfaldet fra første gang jeg brugte opskriften her. Succes! Og frostingen er bare ‘the icing on the cake’ som man siger 😉 Det er en form for tyk, sukkerrig, lækker glasur – lidt smørcreme agtigt. Arh men den er VIRKELIG lækker! . Derfor vil jeg da også lige dele opskriften på frostingen med jer. Den kan jo bruges på hvad slags kage man ønsker.

Original butter frosting:
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør
1/4 dl. mælk
1 tsk. vanilliesukker

Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt mælk lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen.
Ku’ det være lettere 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...