Piece of cake
Ovenfor er det de cupcakes jeg lavede, da jeg havde inviteret min farmor til brunch. Opskriften er fra et New Yorker nummer af Sirene (som vel efterhånden er et års tid gammelt), elsker at prøve nye opskrifter, og hvis de er en succes gemmer jeg dem. I kan se udfaldet fra første gang jeg brugte opskriften her. Succes! Og frostingen er bare ‘the icing on the cake’ som man siger 😉 Det er en form for tyk, sukkerrig, lækker glasur – lidt smørcreme agtigt. Arh men den er VIRKELIG lækker! . Derfor vil jeg da også lige dele opskriften på frostingen med jer. Den kan jo bruges på hvad slags kage man ønsker.
Original butter frosting:
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør
1/4 dl. mælk
1 tsk. vanilliesukker
Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt mælk lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen.
Ku’ det være lettere 🙂
SHIIIIIT de ser gode ud,PYHA jeg har lyst til cupcakes nu 😛 mmmh er sikker på de samgte ligeså godt som de så ud 😉
Hehe tak. Det gjorde de bestemt 🙂