Top: H&M; // sweatpants: H&M; // halter bikini top: New Yorker // chunky bracelet: streetshop on Mallorca
I går holdt jeg for første gang i lang tid blogfri. Jeg tændte slet ikke computeren. Det er virkelig sjældent det sker – for sjældent egentlig. Men det var nu meget rart. Mine indlæg har også været lidt tynde de seneste dage (inkl. i dag), men arbejder hver dag, da der er sygdom på arbejdet, så kommer hjem og er mega træt og har ondt i benene, så har bare slænget mig på en solseng i haven og dejset om der, i stedet for at bruge forfærdelig meget til på nettet. Synes ikke jeg orker så meget, så et dagens outfit var hvad jeg lige kunne præstere i dag. Skal nok vende stærk tilbage med nogle lidt mere interessante emner.
Håber også I benytter jer af det gode vejr, mens det stadig er her. XoXo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...