Jeg kan rigtig godt lide det med at man lige hurtigt kan tage en sarong ud over bikinien, når man skal fra poolen og ind og spise frokost – hvis man altså lige lå nede i sydens sol og varme. Men også bare at man kan tage sådan en let sag på når man skal hjem fra stranden her i Danmark. Ovenfor har jeg fundet nogle lette sommersager lige til at tage over badedragten eller bikinien. De er alle fra Victoria’s secret. Deres hjemmeside er helt sikkert et besøg værd. Udover beach cover-ups, har de selvfølgelig også badetøj og det de er mest kendt for en masse lækkert lingerie. Man bliver meget let fristet, så pas på! Jeg kan virkelig virkelig godt lide Victoria’s secret showsne, da modellerne for det første har former, men også at de kan få lov at gå som de vil og smile og vinke til publikum. Det ligner virkelig at de har det sjovt på runwayen. Modsat fashion modeller, som skal have et bestemt udtryk, være radmagre og helst ikke se billedskønne ud. Victoria’s secret modellerne er måske lidt mere ala dem i Sports Illustrated og ligende, men det at badetøjet sidder så pænt på deres kroppe, gør at man får lyst til selv at eje et sæt magen til. Tjek deres hjemmeside ud en gang 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...