Dette var min aftensmad en af dagene i min sund-uge. Jeg fik bagte rodfruger med laks. Af rodfrugter havde jeg valgt gulerod, pastinak og rødbede. Udover det havde jeg også lagt løg og aubergine sammen med rodfrugterne i fadet. Rodfrugterne skulle have en time til halvanden i ovnen og laksen en halv time. For at retten ikke skal blive for tør at spise, kan den severes med en form for dressing til, f.eks aioli.
Jeg fik lavet rigeligt med rodfrugter, så dagen efter tog jeg en rodfrugtesalat med på arbejde. Det er dejligt nemt at man kan forberede frokosten dagen før. Ellers kan jeg også anbefale rugrød med avocado og hytteost til frokost (som jeg efterhånden har plabret om nogle gange). I kan finde billede af det lige her. Det er også super nemt og hurtigt lige at bikse sammen. Håber I har fået mod på at prøve noget af det. God fornøjelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...