Dress: H&M; // earrings: H&M; // flip flops: Primark?
Så er der bedre billleder af den kjole, som jeg fik i fødselsdagsgave af min søster. I fik et sneak peak af den og resten af gaven lige her. Det er rigtig en strandkjole til at have ud over bikinien, så den er dejlig let at have på. Billederne ovenfor er fra i fredags, da min søster og jeg holdte vores fødselsdag. Vejret var bare virkelig lækkert. Glæder mig til at bruge denne kjole meget mere, og tror jeg helt bestemt også jeg kommer til. Evt. med min denim jakke fra Primark udover på de lidt køligere dage. Så mangler jeg bare noget farve på benene og at få tonet mine arme lidt.
I må undskylde for den lidt lousy blogging i denne uge – det er blevet til nogle forholdsvis hurtige indlæg, da jeg har så meget at se til. Men skal nok vende stærkt tilbage i næsten uge – om ikke andet så med en masse billedspam af de sunde retter jeg har lavet i denne uge hæhæ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...