Elsker min lipgloss med solfaktor 25 og min coconut tanning oil fra Hawaiian Tropic. Bruger dem altid om sommeren. Læbepomaden har en dejlig tropisk smag at bær og den klistrer ikke. Olien giver en flot glød på min krop. Hvis I ikke har sådan en, er et lille tip også at smøre jer ind i vaseline der hvor i gerne ville have den skinnende gyldne farve. Der er også nogle der bruger baby olie, men det har jeg aldrig selv prøvet. Kokos olien indeholder dog ikke nogen solfaktor, men er også lækker at smøre på sine solbrune ben. Og så er mærket ikke en gang særlig dyrt. Man kan købe det i charterflyene og i de sydlige lande, og vist også nogle steder her hjemme. Har I prøvet det? Og vidste I forresten at Mary-kate og Ashley har brugt det mærke i nogle af deres film? Bare en sjov og ligegyldig information hehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...