Kan I huske da jeg her snakkede om aioli, som jeg havde smagt på en café og gerne ville eje opskriften på. Nu har jeg fundet opskriften, i min egen kogebog tilmed! Spørg mig ikke hvorfor jeg ikke bare havde kigget der for længst. Regnede ikke lige med det stod i og fandt det da også helt tilfældigt da jeg skulle finde noget om auberginer. Altså Jenni. Nå men ovenfor kan I se opskriften på det, hvis I skulle have fået lyst til at smage. Proppede dog max halvt så meget mayonnaise i som der stod, for ellers smager det bare fedt og næsten kun af mayo. Selv om aiolien ikke helt målte sig med den på caféen,så smagte den rigtig lækkert til mine hjemmelavede fritter (med sunset krydderi) og kogte gulerodsstave. Den blev også lidt tyndere, fordi jeg havde brugt cheasy i stedet for alm creme fraiche, men det betød ikke noget for smagen.
Mmm får helt lyst til at lave denne ret igen – må jeg gøre snart!

Har forresten modtaget de produkter fra e.l.f. som jeg bestilte forleden. Hurtig levering må man sige. Der stod der ville gå mellem 7 og 14 arbejdsdage, og der gik 5 dage! Skal nok få lagt nogle billeder ind af det, samt få det afprøvet snarest muligt 🙂
Hvad har I af erfaring med e.l.f.s produkter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...