Faldt lige over nogle af mine armbånd, da jeg sad og sorterede i mine smykker. De minder mig helt om sydens sol og varme. Når jeg er på ferie nede syd på køber jeg nemlig tit smykker i nogle af de der små eksotiske gadebutikker. Kan godt lide at man ikke lige kan finde dem magen til her hjemme og så er der jo netop også det der eksotiske over dem – specielt armbåndet med de farvede tråde. Armbåndene er bla. fra Tyrkiet, Rhodos, Kreta og Mallorca. Nej hvor har jeg lyst til at drømme mig ned syd på, når det er så koldt her hjemme. Ville rigtig gerne ud at rejse, men jeg ved ikke rigitgt om økonomien er til det i år. Det man tjener som au pair kan man i hvert fald hverken leve eller dø for.
Har I allerede nu planlagt alle mulige fantastiske rejser, eller nøjes I også bare med at drømme ligesom mig?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...