Her er de så, julekurvene. Fik jo ikke vist jer dem inden jul, som ellers var meningen, men håber de kan bringe lidt inspiration alligevel. Jeg synes selv det er en god idé at give en kurv med forskellige ting, da det for det første er forholdsvist nemt, hvis man ikke ved hvad man skal købe til den enkelte, og så ser det også altid så godt ud (og ser nogen gange ud af mere;) når tingene nærmest er anrettet i en flot kurv med cellofan om.?
Jeg fik i hvert fald givet et par kurve eller fem i år. Tit er det de samme man ikke ved hvad man skal give, og i stedet for hvert år at give det forudsigelige gavekort, synes jeg det ser lidt mere interessant og kreativt ud med en gavekurv. Det er også super nemt, da man jo kan proppe næsten hvad som helst i. Det handler bare om at tilpasse det efter den person man giver til. Det er selvfølgelig lidt sent at komme med gaveidéer efter jul, men men men! De kan bruges til alle slags lejligheder. Smart! :o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...