Det er ikke kun hvad jeg selv skal ønske mig i julegave, jeg har svært ved at finde på. Jeg har også svært ved at finde på hvad jeg skal give til familien. I år har jeg dog fundet en del af tingene i Primark (da jeg jo er flyttet til London). Det er simpelthen et super sted at shoppe julegaver – hvis ikke det var for alle de mennesker – for det er jo så billigt der inde. Der har jeg fundet alt lige fra nattøj, undertøj og strømper til støvler, accesories og slips, i rigtig fin kvalitet endda 🙂 Udvalget er stort og der er lidt til en hver smag.
Kan klart anbefale at tage en lille tur til London og juleshoppe. Ikke kun pga. Primark og de andre butikker, men også de smukke juleoppyntninger i gaderne og i butiksvinduerne. Det er helt ekseptionelt hos Selfridges & co. og hos Debenhams. Det er rigtigt nok hvad de siger – de er lidt mere crazy med juleoppyntningen her ovre.

Jeg synes bestemt det er noget der bør opleves. Det eneste minus er nok alle de mennesker der stresser rundt i Londons gader op til jul, især på Oxford street og Regent street, som jo også er mekkaet for shopping i London.
Til næste jul drømmer jeg at tage en tur til Berlin og juleshoppe. Der skulle være så smukt og Berlin har (efter sigende) også alt hvad et shoppehjerte kan begære, og så er der jo de berømte tyske julemarkeder med honninghjerter og glögg. Så kan man da ikke lade være med at komme i julestemning.

Hvor skal I gøre jeres julegaveindkøb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...