Det er som om jeg er lidt ekstra i julestemning i år, måske er det fordi jeg befinder mig alene (så næsten da) i et andet land og ved at jeg skal hjem og holde jul med familien i Danmark. Jeg er familiemenneske med stort F og kan slet ikke vente med at komme hjem og se alle og fejre juledagene og nytåret sammen med dem – det skal så også lige siges at jeg her i London bor hos en jødisk familie, så det får mig til at længes efter et juleoppyntet hjem, og ikke mindst et juletræ her i december måned. Heldigvis kan jeg da nå at være med til at pynte juletræet derhjemme, det gør vi nemlig altid om formiddagen d. 24. Det får hele molevitten med kræmmerhuse, julehjerter, hjemmelavede ting fra barndommen, lyseholdere, flag og lametta og selvfølgelig stjernen ikke at forglemme. Jeg elsker bare traditioner. Glæder mig!

Har I nogle bestemte traditioner forbundet med julen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...