hunkemöller bikini

Jeg har fået bikini, klipklappere og solprodukter gratis

Hej Bloggen. Håber I nyder ugen so far. Jeg går tidligt på weekend denne uge, da jeg har fået besøg fra Danmark. Jeg glæder mig så meget til at vi skal besøge en masse lækre caféer og butikker, og selvfølgelig et smut eller to til London. Da jeg kom til Danmark i sidste uge, var jeg så heldig at der lå lidt forskellige pakker og ventede på mig. Blandt andet den fine bikini på billedet. Jeg var nemlig så heldig at få lov at shoppe lidt hos Hunkemöller, og timingen må siges at være helt perfekt. Jeg kom nemlig hjem til det skønneste vejr i Danmark, så en uge i den danske sommer, føltes helt som ferie. Der var i hvert fald både solseng, rigelige mængder solcreme og selvfølgelig mars is involveret.

Jeg valgte denne bikini, fordi den er anderledes fra alle mine andre bikinier. Jeg kan godt lide at den går langt op foran, og at man kan krydse snorene på ryggen. Jeg valgte faktisk også denne sports badedragt. Jeg er nemlig for et par måneder siden, begyndt at svømme to gange om ugen, og der finder man virkelig ud af, hvor vigtig en ordentlig badedragt er. Heldigvis er denne også meget pæn, af en sports badedragt at være. Skal se om jeg kan få taget et par billeder af den på.

The bikini, the flip flops and the sun products were kindly gifted to me

English / Hi guys. Hope you are enjoying the week so far. I’m taking a long weekend as my friend has just arrived from Denmark. Can’t wait for us to go shopping and eating and of course stroll around in London. when I came to Denmark last week there were a few packages waiting for me. One of them was the bikini on the photo. Hunkemöller had kindly let me shop from their very nice swimsuit collection. I also chose a sports swim suit. I have been been swimming twice a week for a couple of months now and a proper swim suit really makes such a difference. Besides this one is pretty too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...