Hello from UK

Jumper / H&M, jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren, boots / Ecco

Hej Ladies and gents. Meningen var at jeg ville have blogget allerede i søndags da jeg tog afsted, men jeg nåede det simpelthen ikke. Det skulle åbenbart nå at blive onsdag, før jeg kunne presse et indlæg ind i kalenderen. Der har lige været noget arbejde, som skulle prioriteres, og så har jeg bare haft travlt med at falde til og lave lidt sociale ting. Jeg er først rigtigt flyttet ind i lejligheden i dag, så i dag og i morgen skal jeg have pakket ud og lige komme på plads.

Billederne her er fra da jeg mødtes med min savnede veninde Katrine, kort inden jeg rejste. Vi havde aftalt at mødes på halvvejen mellem hvor vi boede, så vi havde en rigtig hyggedag i Odense.Hun har planer om at komme og besøge mig. Jubii! Krydser fingre for at det lykkes, så vi kan tage på en London hygge tur.


English / Hi everyone! I actually meant to blog already Sunday but I’m sure you know the feeling of one day just taking another. Just a quick hello from UK. I landed in London Sunday and moved in to my apartment today so the next few days I’m gonna be busy unpacking and getting settled.

The photos above are from when I met up with my good friend Katrine. we hadn’t seen each other for a long time so it was good to spend some time together again. She might even come visit me here in UK. I really hope she does. I know we’ll be having a lot of fun!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...