eos shimmer coral

Annonce /

Jeg modtog forleden denne smukke læbepomade med glimmer fra Eos. Jeg spottede den for nyligt, og blev virkelig glad, da jeg fik lov at teste den. Det er fedt når man får lov at samarbejde med brands, man i forvejen er fan af. Det gør det også meget nemt, i forhold til når man nogle gange samarbejder med nye brands, som man ikke altid har det store kendskab til. Med det sagt, så er det selvfølgelig sjovt at opdage nye brands også, og måske finde nye favoritter til beauty samlingen. Der var ingen krav forbundet med modtagelsen af denne læbepomade, men jeg vil alligevel gerne dedikere et indlæg til den, da jeg er fast eos-bruger, og så kan vi ikke komme uden om at den også er ret fotogen.

Jeg har brugt eos i en del år efterhånden, og min all-time favorite må være den med sweet mint. Dog kunne jeg ikke modstå at prøve denne, da den for det første er mega pæn, men jeg blev også nysgerrig på at prøve glimmer effekten, som er i den. Farven på denne hedder ‘coral’ og giver et meget naturligt velplejet look på læberne. Glimmer effekten er ganske svag og smagsmæssigt er jeg mere til nogle af de andre eos læbepomader som ’sweet mint’ og ‘vanilla’. Læbepomaden her indeholder både naturligt sheasmør, jojobaolie og vitamin E. Den lanceres d. 1. februar og koster 69 kr. 

Ad /

English / I love when I’m lucky enough to work with brands that I already love and use, so I was really happy when I got to try out this eos shimmer coral lip balm. I’m already a huge fan of the soothing lip balms from eos so I had to try their new one with shimmer effect. I’ve been an eos fan for years and especially the ’sweet mint’ is a favorite of mine, but I couldn’t resist trying this new one with shimmer. The color of this one is called ‘coral’ and adds a very natural look to the lips. The shimmer effect is not too obvious and when it comes to the taste/smell I have to say that a prefer some of the other eos lip balms like ’sweet mint’ and ‘vanilla’. This shimmery lip balm contains both natural shea butter, jojoba oil and vitamin E. It’s launced on February 1st here in Denmark and the price will be 69 DKK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...