Rigtig godt nytår og glædelig 1. januar til jer alle. Jeg håber at I kom godt ind i det nye år, og havde en dejlig nytårs aften. Min 1. januar bliver brugt på at sløve den foran brændeovnen hjemme hos mine forældre, men jeg glæder mig virkelig til at tage fat på alle de ting, som jeg har planlagt skal ske i 2018. Jeg skal nok dele dem med jer i løbet af ugen, hvor jeg poster mine nytårsforsætter for 2018.

Jeg lagde i går min 2. vlog online, men siden det var lige inden jeg selv tog afsted for at fejre nytåret, så fik jeg ikke gjort jer opmærksom på det. Derfor deler jeg den med jer i dag her inde på bloggen. Det er igen en forholdsvis kort video. Denne gang med lidt klip fra min hjemkomst til Danmark, lidt stemnings video fra Tivoli og en kort fremvisning af mine julegaver. Jeg tænker at 1. januar er en god dag at sidde og se vlogs på. Selv skal jeg have indhentet lidt, fra dem jeg plejer at følge, men som jeg slet ikke har nået at se inden årets udgang. Jeg glæder mig til at dele en masse indlæg med jer den kommende tid. xoxo.

English / Happy New Year everyone! My first day of the new year is spent at my parents’ place. Haven’t really moved away from the fireplace all day. A pretty lazy Monday just as January 1st should be but honestly I can’t wait to get started on all of my little projects that I have for 2018. I’ll get in to all of that when I share my New Years resolutions with you later this week.

Yesterday I published my second vlog but since I was on my way to celebrate NYE I didn’t get to share it here on the blog. So today here it is. I hope you will watch it eventhough there’s a talk about my Christmas presents in Danish but the video also includes little snippets from my return to Denmark and a view of the Christmas spirit in Tivoli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...