gucci glimmer solbriller

Jeg ville lige vise jer mine nye fine solbriller. Eller nye og nye, nu er det ved at være en måned siden jeg købte dem. Historien bag købet har I jo allerede fået her. Jeg prøvede dem inde i Gucci i lufthavnen i Milano, og fik den der lidt ambivalente følelse af at de var virkelig fede og ret skøre på samme tid. Nogle gange kan det skøre altså være godt, og jeg synes de her er perfekte til at pifte et outfit op. Jeg bliver ret glad af at kigge på dem. Jeg fik lige vist dem til mine forældre forleden dag, da jeg skypede med dem. Det første min far spurgte om var hvor mange tusind kroner de så havde kostet (så galt var det nu ikke). Jeg prøvede at forsvare det med at jeg synes de var meget sjove, hvortil han svarede at man da ikke giver så mange penge for en ting man synes er sjov. Godt ord igen, haha! 

Jeg vil smutte igen, da jeg er på vej ud af døren for at kigge på lejlighed sammen med dem jeg bor hos. Jeg kalder dem ‘min anden familie’, og det er virkelig rart at have en familie her i New York, når min egen familie er i Danmark langt væk fra hvor jeg bor. Vi laver mange ting sammen som at tage ud og kigge på lejligheder, se SATC eller tage på familie udflugter sammen. På mandag skal vi f.eks. i forlystelses parken ‘Six Flags’, hvor vi skal prøve en masse vilde rutchebaner, og om lidt over en uge rejser vi også på ferie sammen. Jaaah jeg glæder mig.

English / Just wanted to show you guys my new glittery sunglasses. It’s acually almost a month ago I got them after trying them on in the Gucci store i Milan. They have this perfect combo of fun and coolness which I like to add to my outfits. I’m happy to have added a new pair to my growing sunglasses collection and these designer sunglasses are my most expensive so far. Fortunately the quality seems really good and hopefully I’ll have them for years. Maybe I’ll be tired of them next year. Who knows? But how fun would it be to take them out again in 5-7 years to remember my first pair of designer sunglasses and the memories I have from the year I bought them? That’s what I love about more expensive stuff. You appreciate it much more and keep some memories to it.


gucci solbriller byjenni.dk

Find them here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...