Collagen her er lidt en blanding af alle de ting jeg har haft et ekstra godt øje til her på det sidste. I ved ting som jeg enten overvejer at købe eller som jeg netop har klikket hjem. Jeg har dog også tilføjet et par herreting – ikke fordi det er noget jeg overvejer til mig selv, men når jeg spotter nye lækre brands, eller opdager en webshop jeg ikke kendte i forvejen, så noterer jeg det altid, så jeg har nogle gave idéer. De mænd er jo ikke altid så nemme at finde gaver til.

butterfly i træ

Det danske mærke Bewooden, som specialiserer sig i træ accessories til gentlemen, har nogle ret sjove gaver til mænd. Du kan finde både butterflies, kortholdere og manchetknapper lavet i træ.

Rullebord i messing look

Jeg er ret vild med dette rullebord fra Nordal. Det at det kun har tre hjul giver et cool look. Nordal har generelt mange fine ting. Jeg har selv nogle morgenmads skåle derfra, som jeg er ret glad for. Hvis du vil se messingbordet og resten af det lækre udvalg fra Nordal så se her.

MAC lip pencil

MACs lip pencils har jeg efterhånden prøvet et par gange. De er en god mellemting mellem en læbestift og en lipgloss, og så er de nemme og hurtige lige at lægge, hvilket også gør dem ideelle til hverdagsbrug.

comfortable boots

Skoene fra det danske mærke Roccamore, skulle efter sigende være nogle af de mest behagelige hæle på markedet, fordi de bruger de samme såler som NIKE. Det fangede min opmærksomhed med det samme. Denne lækre blå farve vil bare være perfekt til at pifte ethvert outfit op med. De er lidt til den dyre side, men forhåbentlig en investering i ens fødder.

Tommy hilfiger

Webshoppen Care of Carl har en masse lækre herrebrands, heriblandt Tommy Hilfiger, som laver både pæne skjorte og lækre sko til herrer. Jeg kendte ikke siden i forvejen, men de har en hel del, hvis du er på udkig efter noget til det mandlige audiens. Du kan finde udvalget af tøj fra Tommy Hilfiger her.

coffee table books

Jeg har for nyligt spottet disse to pæne, sjove og fashionable bøger, som bare skal hjem hos mig og bo. “New York through a fashion eye” virker specielt som en spændende guide bog nu hvor jeg bor i New York. “Where’s Karl?” er den fashionable udgave af “Find Holger”. Den bog er perfekt at have liggende til at ens gæster kan kigge i, mens de venter på maden.

gucci bælte

Jeg elsker at spændet med tigerhovedet fra 60’erne har fået en relancering, og bæltet her er den perfekte accessory til at give lidt kant til et outfit.

suede heeled sandals

Disse sjove, men feminine og fine sandaler har jeg efterhånden haft et godt øje til et stykke tid, men jeg har endnu ikke nænnet at bruge så mange penge på dem. Nu har jeg fundet dem nedsat med 20%. Skal, skal ikk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...