For noget tid siden så jeg denne top i H&M, og faldt med det samme for det fine blonde mønster og trompetærmerne. Jeg endte med at købe toppen, men har siden da også spottet den matchende nederdel. Begge dele er oven i købet kommet på tilbud nu. Planen var at jeg ville kigge efter nededelen i London, men med begrænset tid til shopping, blev H&M nedprioriteret til fordel for andre lækre butikker.

Der har været ekstra run på den sidste uge med både arbejde og fornøjelser. Har haft den mest faktastiske tur til London med nogle anderledes arbejdsdage, og en masse hygge, mad og shopping med søde kolleger. Jeg kom hjem natten mellem fredag og lørdag, og skulle direkte fra lufthavnen og til reuinion fest med min gamle folkeskoleklasse. I går har den stået på fødselsdag og bytur hos min søster, og nu sidder jeg så endelig i toget på vej hjem mod Korsør. Jeg kan mærke jeg har været i gang, og søvn har ikke været førsteprioritet, så i aften må jeg tidligt i seng.

English recap / A while back I spotted this cute lace top with bell sleeves in H&M and had to have it. Later though I saw this matching skirt which I really like too. Both items are actually now on sale. My plan was to look for the skirt when I was in London earlier this week but due to a packed program I didn’t get to go to H&M.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...