Jeg tænkte at jeg ville vise jer hvilke smykker der er mine favoritter for tiden. Jeg har vist en gang lavet sådan et indlæg, men jeg har fået nogle nye favoritter siden, mens andre forbliver evige favoritter.

1. De tre ringe på øverste billede går jeg rigtigt meget med for tiden. De passer til rigtigt mange outfits, og så passer de super godt sammen. De to snoede ringe er fingerspids-/ledringe. Den snoede ledring i sølv, er en fødselsdagsgave fra min søster, mens de andre to er fra smykkedesigneren BeritMarie.

2. Min forgyldte ring med den smukke sten er fra Calvin Klein, og de af jer der har fulgt mig længe, har garanteret set den nogle gange efterhånden. Det er en gammel favorit, og jeg tror den bliver ved med at være en favorit mange år endnu. Det er en ring jeg kan finde på ikke at gå med i mange måneder, og så lige pludselig finde den frem, og blive helt glad ved synet af den.

3. Mit Skagen ur i rosaguld og mit Marc Jacobs armbånd har jeg brugt helt utroligt meget siden jeg købte det sidste sommer. Hvis jeg ikke ved hvilke smykker jeg skal tage på, er disse to altid sikre. De er klassiske og feminine. Lige mig!

Jeg har selvfølgelig også smykker som er mere trendbaserede, som statementhalskæder- og øreringe, chunky armbånd, og lignende, men det er de mere klassiske jeg naturligt nok vender tilbage til.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I thought I would show you my current jewellery favorites. I wear my two silver rings and my copper ring from BeritMarie Jewellery a lot. I really like the finger tip rings. They give some edge to my outfits. My Calvin Klein ring has been a favorite for years now, and I still love the beautiful stone. My watch from Skagen Denmark and my Marc Jacobs bangle are really my go-to jewellery. They go with everything, and they are classic and feminine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...