Jeg har slet ikke snakket om det på bloggen endnu, men det er sådan at jeg for et par uger siden fik besked om at jeg var kommet ind på det studie, jeg havde søgt ind på. Udover at jeg selvfølgelig er virkelig virkelig spændt på alle de ændringer der skal til at ske i mit liv, så er der jo også en masse praktisk at tænke på. Den uddannelse jeg er kommet ind på ligger i Jylland, og det betyder at jeg skal flytte. Og at jeg skal flytte betyder at jeg skal ud og finde en masse møbler, køkkenting, ting til badeværelset og alt muligt jeg aldrig før har skænket en tanke.

Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive et indlæg om Dubuy.dk, tænkte jeg at det ville være oplagt, da Dubuy.dk både sælger møbler, køkkenting og alt muligt til hjemmet. Så det var egentlig en rimelig god måde for mig at få tjekket lidt interiør ud på. Jeg er så småt begyndt at kigge på møbler, og jeg har lavet en laang liste over ALLE de ting til hjemmet jeg mangler. Jeg vil virkelig gerne have mig et rustikt spisebord, som dem på billederne ovenfor, men nøj hvor er de svære at opdrive, når det kun må være et lille et med plads til 4 stole. For jeg har simpelthen ikke plads til et stort et i en lille studielejlighed på 47 kvadratmeter. Men skal i hvert fald på udkig efter borde i den stil. Og så må køkkentingene jo gerne være lidt i samme stil, som de fine viskestykker med elg fra by Nord, og de søde opbevaringkrukker fra Kähler.

Dubuy.dk har i det hele taget en masse forskellige ting og mærker, bla. har de også juleting, dametøj og børneting, som kan bestilles online.

I kommer nok til at høre meget mere til min flytning, men lige nu stresser jeg, fordi jeg skal nå at pakke en masse ned + købe en masse ting til lejligheden inden jeg om små to uger tager på ferie. Og når jeg kommer hjem fra ferie er der to uger til jeg skal starte i skole og være kommet på plads i min nye lejlighed. Skræmmende!

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...