Så er mit iPhone cover endelig ankommet. Og det er såå pænt! De havde ikke flere tilbage af den blå, som jeg egentlig havde bestilt, så valgte denne farve stedet, og den er jeg egentlig meget godt tilfreds med.

Jeg bestilte coveret d. 14 april og det blev først sendt afsted d. 26. Det synes jeg er ret dårligt, men til gengæld har posten været rimelig hurtig, for det var her allerede d. 6. maj. Men okay, jeg kan vel også dårligt tillade mig at klage til den pris 😉 Coveret er som det skal være, så det er jo super!

Nogen gange er man bare heldig at finde nogle gode fund på ebay. Har I gjort jer gode og billige køb på ebay tidligere? Jeg kan f.eks. godt selv lide når folk deler ebay tips på deres blogge – der er tit noget godt i mellem.

Nå nu må jeg hellere til at gøre mig klar – skal ud til min farmor og hygge og spise kage – det er jo mors dag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...