Hello mine skønne læsere. Er næsten lige kommet hjem efter en super god omgang træning. Forbrændte 800 kcal på en time – det er jeg virkelig godt tilfreds med. Så er jeg også ved at være klar til Lalandia og badeland i weekenden. OG buffet haha.

Har ikke fået vist jer min maxi kjole fra Nümph sådan rigtigt. Jeg håber I kan fornemme stoffets teksturer og de fine detaljer i den, på billederne ovenfor. Jeg har ikke fået den brugt endnu, men vejret er jo endelig ved at være med os, så mon ikke den ryger på snart. Har lidt planer om at tage den på til min nevøs konfirmation i næste måned. Denne kjole er nemlig en god kombi af at være fin med sin maxilængde, og samtidig hverdagsagtig med det grå jersey agtige stof, så synes den passer meget godt til en forårs konfirmation.

Har I forresten set hvilket meget spændende designsamarbejde som snart skydes i gang? Har allerede tippet om det på Instagram ( hedder byjennip) hint hint. Er så spændt på at se kollektionerne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...