Craving // shoes!!

Jeg sad og lurede lidt efter nye sandaler, og faldt (selvfølgelig) samtidig over en masse andre fristende sko. Jeg er især ret vild med de karrygule støvletter fra Tamaris og de bordeux fra Sofie Schnoor (som endda er på tilbud). I kan finde dem her. Og med det tempo sommeren er på vej i, så ville jeg nok sagtens kunne nå at flashe et af disse lækre par støvler, inden det er tid til at flashe bare fødder i sandalerne.

Overvejer dog også om de høje sandaler fra Dixie, skal klikkes hjem. Kan virkelig godt lide den chunky hæl og at der er plateau foran. Kunne forestille mig at de ville være super behagelige at gå i.

Er der et af parene I hælder mere til end andre? Help me choose! Det går i hvert fald ikke at jeg klikker mere end et par hjem – har jo lovet mig selv at spare indtil USA turen.

I kan finde alle skoene ovenfor + mange andre lækre sager (bl.a min smukke nye maxikjole) på miinto.dk. Desuden har Miinto også webshop i både Norge og Sverige.

Sponsoreret indlæg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...