Outfit details:

Jeans: Global Funk // tee: Topshop (tall) // cardie: Miss Selfridge // suede boots: Lola Ramona

Er lige kommet hjem efter en god og effktiv omgang træning. Dejligt! Dette er hvad jeg hoppede i inden jeg tog afsted – et ret stille og roligt outfit. Støvlerne er nogle jeg har haft i 4-5 år tror jeg. Er virkelig glad for dem! Tror ikke det er nogle jeg lige bliver træt af. De luner så dejligt om benene og så elsker jeg det smukke grå ruskind. Kom dog i tanker om at jeg ikke havde gået med dem længe, så nu synes jeg lige de skulle lidt på igen. Og nu er vejret ligesom også til det, med det sne der ligger i gaderne.

I går fik jeg virkelig ryddet op, støvet af og støvsuget. Det er virkelig en rar følelse når det er gjort. Om lidt vil jeg lægge mit nye sengetøj på min store dejlige dobbeltdyne. Uhh glæder mig helt til at sove med den i nat hehe.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...