On my mind // Dr. Denim Jeans

 

Synes at de ovenviste jeans fra Dr. Denim er så fede. De er cool og anderledes. Specielt er jeg faldet for det midterste par. Jeg er jo som bekendt ret glad for sorte jeans, så disse med lidt mønster i ville være en lækker tilføjelse til min sorte-jeans-garderobe.
Mener at den midterste model hedder ‘Kissy’, mens de to andre er ‘Plenty’ modellen

Vil smutte for at gøre mig klar. Vi er nogle stykker som skal over til en veninde og hendes kæreste og spise lækker mad og drikke rødvin. Det skal nok bli’ godt. Kan være jeg poster lidt billeder derfra på Instagram. Der hedder jeg forresten Byjennip hvis I skulle have lyst til at følge mig. I er også meget velkomne til at skrive jeres instagram kontoer i kommentarfeltet, så kan vi jo følge hinanden 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...