Desirable oitfit

 

Fur: This is who I am // beanie: Magasin // longsleeved t-shirt: Magasin // bracelet: Asos // tote: Vlieger & Vandam // paillet leggings: Maison Martin Margiela for H&M // boots: FCUK

Ovenviste outfit ville jeg så absolut ikke have noget imod at iføre mig på en grå mandag som denne. Synes det har et godt mix af råt og feminint. Og så er jeg også vild med mixet af materialer; pels, pailletter, læder og strik. VIL bare eje pelsen og tasken, men det er jo nærmest investeringer. Synes i hvert fald ikke lige på stående fod at kunne undvære 3500 til hver af de to items desværre.

I lørdags da jeg skulle i Tivoli, var jeg lige et smut nede af Strøget for at høre om de please ikke nok havde flere af paillet leggingsne tilbage fra Margiela kollektionen i H&M. Men desværre nej – der var lidt andre sager fra kollektionen, men ikke noget af det jeg ville have. Snøft og øv, men jeg må vel bare erkende at itemsne fra dette års designsamarbejde med H&M ikke skal være mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...