Review af logo tee købt på ebay

Godaften piger.

 Jeg lovede nogle af jer at komme med et review, når jeg modtog min tee fra ebay. Den kostede hvad der svarer til lidt under 60 danske kr. Jeg bestilte den vist omkring d. 16. oktober og i dag modtog jeg den så. Jeg synes at ca. 2 ugers leveringstid er ganske okay, når den er sendt fra Kina. Der stod endda i vareinformationen, at der kunne gå mellem 25 og 40 dage, så det er jo virkelig et plus at jeg allerede har modtaget den. Jeg købte t-shirten i str. one size s, som er den eneste str. denne sælger fører. Jeg må sige at t-shirten er meget kort! Det er super ærgeligt, da jeg så ikke vil kunne bruge den til ret meget. Jeg har fundet ud af at den fungerer bedst til højttaljede nederdele på mig, så det begrænser jo styling mulighederne en del. Jeg vil sige at den svarer til en str. small. På en person, som bruger small, vil den måske endda være lidt løs, hvilket jeg også synes er pænest.

Og så er der altså lidt større mellemrum mellem n og e til sidst i logoet end mellem de andre bogstaver. Det kan faktisk godt ses på billederne ovenfor – jeg havde bare ikke lagt mærke til det før jeg så det på min egen. Jeg kunne forestille mig at det havde noget at gøre med at det ikke må være en tro kopi af en ægte Céline tee, men jeg ved det dog ikke. Men okay det er en mindre detalje, som jeg ikke tror er så bemærkelsesværdig.

Til gengæld virkede stoffet rigtig blødt og dejligt. Jeg har jo så ikke prøvet at vaske t-shirten endnu, så jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig om den holder pasformen, om printet bliver siddende eller om hvor god kvalitet stoffet er. Jeg skal dog nok kommentere på dette også, så snart jeg har fået det undersøgt 🙂

Alt i alt synes jeg t-shirten er ret okay til prisen, og havde jeg nu været en str. small havde det været noget nær et perfekt køb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...