Outfit details:

Pants: 2nd day by Day Birger et Mikkelsen // tee: Monki // stilletos: Amust // watch: Skagen // clutch: White flirt

Dette var hvad jeg hoppede i i går inden vi skulle ud og spise. Vejret blev ikke meget bedre – det var koldt og blæste stadig en del. Jakken røg også kun af for billedets skyld. Heldigvis var det direkte ind i bilen og afsted.

Bukserne købte jeg for lidt tid siden, men syntes ikke rigtigt jeg havde haft en lejlighed at have dem på til. I går røg de så endelig på. Da paillette bukserne er så meget i sig selv, røg de på med en løs hvid tee og minimalt med accesories. Stilletterne har jeg så vidt jeg husker, heller ikke haft på før. De har efterhånden stået længe i min sko garderobe og blomstret, så tænkte at det endelig var tid til at hoppe i dem.

Hvad synes I om kombinationen af festligt og afslappet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...