Desirable outfit

Dette outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at eje. Jeg synes det er den perfekte kombi af casual og feminin. Ved at sætte den stramme sorte nederdel sammen med en basic hvid tee, bliver looket feminint, uden at blive for fint. Clutchen og armbåndene pifter det hele lidt op og tilfører både noget piget og noget råt. Herreskoene hiver det hele ned på jorden, men giver blikfang med orange læder, ruskind og nitter.

Da selve outfittet er meget neutralt i farverne, skal man ikke være bange for at spille lidt ekstra på farvetangenterne, når det kommer til accesories.

T-shirten er fra T by Alexander Wang, nederdelen fra River Island, armbåndene fra Butler & Wilson, clucthen fra Zara og skoene fra Lise Lindvig. Klik på billedet for at se priserne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...