Disse glimmernegle lavede jeg forleden. Det var faktisk ret nemt. Det eneste jeg brugte var min base-/topcoat fra Barry M og min body glitter fra Tony & Tina.  Jeg lagde basecoaten på spidserne af neglene og dryssede derefter det fine lysegule glimmer på. Når det vat tørt lagde jeg blot topcoat over hele neglen og vupti – fine glimmergule neglespidser.

Det kan ikke undgås at der ryger en hel del glimmer ved siden af når du drysser, så sørg for at have et underlag under, som du nemt kan rengøre. Jeg selv brugte bare et magasin – det var lige til at hælde glimmeret af det ud over altanen. Bodyglimmeren er vist købt på ebay for laang tid siden, men har lavet lidt research på det, og den kan stadig købes derinde – i alle mulige farver. Find det ved at klikke her. Min er i farven ‘Cosmic Insight’.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...