Outfit details:

Bikini top: Monsoon // denim skirt: Miss Selfridge // sunnies: Dixie

Det er ikke så mange af sådanne outfit billeder der ryger op på bloggen, ikke desto mindre var det omtrent hvad jeg var iført en stor del af tiden på min ferie.

Nu har jeg også kun to ferie outfits tilbage at vise jer, så det er snart ved at være slut med alt det blogging om min ferie hehe. Trænger ellers voldsomt til mere sol og varme, når vejret herhjemme er så trist og gråt. Har haft en masse at se til hele ugen, så i dag bliver ren afslapning. I dag har jeg for første gang hele ugen kunnet sove længe, har haft tid og overskud til at tage ind og træne, lige nu sidder jeg og ordner en masse praktiske ting til skolen, og senere skal jeg bare hygge med bloglæsning, en kop varm te og måske en gammel dansk film med mine forældre 🙂

I går var jeg som tidligere nævnt I København med en veninde hele dagen – fik ikke købt så meget, men kom dog hjem med en smule. Skal nok vise jer min køb en af dagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...