Så er jeg så småt ved at være rejseklar. Eller klar til at rejse væk, det har jeg været længe, men nu er min kuffert ved at være rejseklar med mig. Har fået købt solcreme, aftersun og nyt badetøj til turen, og det er jo næsten de vigtigste ting 😉 Mad skal vi ikke ud og købe, da hotelopholdet er med all inclusive – meget lækkert, selv om jeg altid kommer til at spise alt for meget når der er det på ferien. Men hvad pokker, det er vel ferie.
Badetøjet var noget der røg med hjem fra Accessorize, da jeg var i Odense i weekenden. Er virkelig glad for det! Sollotionen og aftersunen er faktisk med glimmer. En af pigerne havde en med på stranden i sidste uge, og jeg syntes det så så pænt ud, med sådan en glitrende solbrændt hud til hende. Så jeg røg fluks på jagt efter en og fandt den. Fandt i samme forbindelse en aftersun som også var med glimmer. Den vil da være pæn at have på om aftenen når man skal ned i restauranten og spise, og bagefter ud og gå i Rhodos’ mørke gader.

Har i set at Katrine fra bloggen A Photographic Fairytale har været så sød at skrive nogle pæne ord om mig? I kan finde det lige her. Tak for den fine omtale søde Katrine 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...