Så er det blevet tid til en cupcake opskrift igen. Denne gang har jeg lavet banan cupcakes med frosting lavet af den Philadelphia man kan købe med Marabou. Som smørepålæg er Marabou-Philien et no-go for mig, men som frosting fungerede den rigtigt godt. Mmmm. 
Opskriften får I her:
Til 4 store cupcakes skal du bruge:
35 g. blødt margarine
1 1/4 dl. sukker
1 æg
1 dl. græsk yoghurt
1 tsk. bagepulver
2 1/4 dl. hvedemel
1. tsk vanillesukker
1 banan
Ovnen tændes på 180 grader. Margarine, sukker og vanille piskes. Ægget tilsættes, youghurten røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Mos bananen med en gaffel og bland det i dejen. Dejen hældes i 4 store silicone muffin forme. Formene skal være 2/3 fyldt. Bag dem i ca. 25-30 minutter.
Jeg brugte mine nye silicone muffinforme, som er noget større end papirs muffionformene jeg plejer at bruge. Derfor fik jeg nogle større og meget bastante cupcakes – de mættede virkelig! ( der bliver ca. 8 cupcakes i normal str. ud af samme mængde dej) Men  hvor er silicone formene bare fantastiske at bruge. Man kommer bare dejen i, uden at smøre formene eller noget, og dejen sidder slet ikke fast når kagerne er bagt. De er SÅ nemme at få ud af igen. Det eneste minus, er at de kan være lidt svære at vaske af, de silicone formene kan virke fedtede i det.
Til Marabou/Philadelphia frostingen skal du bruge:
ca. 150 g. Philadelphia med Marabou
50. g. flormelis
1 tsk. vanillesukker
Rør det hele sammen til en luftig masse med en elpisker i ca. 5 minutter, og påfør på de afkølede cupcakes med en smørekniv.
Kom godt med frosting på kniven og kør det så rundt på kagen hele vejen rundt. Kom mere på med kniven til kagen er dækket med et jævnt lag frosting.
For klassisk smuk udformning af frostingen, kør da spidsen af kniven rundt i en cirkel et par gange, til der danner sig en forhøjning inde i cirklen.
Voila! Det færdige resultat.
God fornøjelse 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...