espadrillos

Forleden klikkede jeg lidt rundt på asos og fandt så disse søde mokkasin agtige espadrillos fra River Island. Jeg synes de er super søde og ville være perfekte til foråret og sommeren med shorts og en tee til for et afslappet look. Jeg er mest vild med de øverste fordi de har sådan nogle dejlig friske pastel agtige farver. De hvide med sort foran er nu også ret søde, og brugbare til nærmest alt. Og så synes jeg der er sådan lidt ‘budget-chanel’ over dem. Det er da meget sødt!
De pastelfarvede og de hvide med sort foran koster £12 pund paret og de sort- og hvidstribede koster £10 pund paret. Det er jo ikke galt, men okay man skal nok også regne med at sådan et par kun holder en sæson eller der omkring. Det husker man jo fra den gang man rendte i Rubber Duck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...