Højskolen på Zanzibar
 Højskolen og de bungalows som man sov i
 Afrikanske gloser (swahili)
 Lækker frisk frugt
 Stone Town som er Zanzibars største by
 smuk udsigt fra den italienske restaurant i Stone Town
 Lækker afrikansk højskolemad
 Zebra spotting på safari
 Safari
Jeg lovede jo et lille indlæg med lidt stemningsbilleder fra Afrika. Min søster er som sagt lige kommet hjem derfra, og hun har haft en fantastisk tur. De boede på en dansk højskole på øen Zanzibar lige uden for Tanzanias kyst. Som I kan se på billederne, har de oplevet lidt af hvert. De har både spillet beach volley, solet ved stranden, shoppet souvenirs i form af oliemalerier, salatbestik, øreringe lavet af kokosnød etc. og så har de besøgt masaierne, overnattet i nonnekloster i bjergene og været på safari inde på fastlandet.
Jeg bliver virkelig rejselysten når jeg hører om min søsters tur og kigger alle hendes billeder igennem. Jeg har godt nok aldrig drømt om at komme til Afrika pga. min frygt for mærkelige dyr og ja så måske fordi man ikke kender til den verden. Altså de er jo fattige mange af dem, så jeg har ikke kunnet lade være med at tænke om man ville blive overfaldet og røvet sådan et sted. Men okay chancerne for det er sgu nok lige så stor så mange andre steder.
Men hun har virkelig har haft en unik tur, det er måske en once in a lifetime-experience! Jeg får virkelig virkelig lyst til bare at slippe hvad jeg har i hænderne og rejse ud i verden..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...