Denne leave-in conditioner fik jeg i julegave af min søster. Det er en spray der gør filtret hår nemmere at rede ud. Det kan kommes i både vådt og tørt hår, og så giver det shine og duft til håret. Det er en virkelig lækker vanille duft. Jeg kan slet ikke lade være med at sprøjte den i mit hår, og til sommer bliver det bare rigtig lækkert at ligge nede på stranden med det våde hår duftende af vanille.
Jeg synes dog ikke sprayen direkte kan erstatte en balsam, men den fungerer ganske fint hvis håret er let filtret. Og det bedste af det hele er at sprayen hverken indeholder kunstige farvestoffer, parabener eller silicone. Til gengæld indeholder den bl.a. hvede protein som gør håret stærkere.
Sprayen er fra mærket Carols daughter og er købt i Sephora. Sephora skulle jo også snart åbne i Illum inde på strøget, så det kan I glæde jer til, jeg er i hvert fald spændt på at se om udvalget er lige så stort som i de andre Sephora butikker, og ikke mindst hvordan priserne bliver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...