Sequins and metalic

River Island paillet blazer £40                                                       Topshop metallic blazer £65

Sequins og metallic trenden er noget jeg helt sikkert hopper med på. Ovenviste to blazere er super fede. Paillet blazeren ville være perfekt ud over den lille sorte til vinterens fester, og den metallic ville se super godt ud med en hvid skjorte under, stoppet ned i et par mørke jeans, og så et par brune loafers til – jeg elsker jo det der ‘business but casual-look’. Dog vil jeg sørge for at holde det meget shiny materiale i begrænsede mængder. I stedet for en blazer til et simpelt outfit, kunne det også være clutches, booties ol.

Har forresten købt mig et par nye støvler i dag. Skal nok lægge billeder ind af dem en af dagene.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...