Kan I huske de to neglelakker fra O.P.I jeg købte i sidste måned? Jeg havde den orange på her, og var egentlig ganske godt tilfreds med den. Havde også hørt så meget godt om O.P.I. Men den brune her var vildt mærkelig at lægge, det var nærmest umuligt at lægge et glat lag. I kan også se på billedet ovenfor hvor ujævnt det ser ud. Man skulle helt klart lægge to lag for at dække bare nogenlunde. Mærkeligt der kan være så stor forskel på to neglelakker fra samme mærke. Det har jeg også en gang oplevet med mit yndlingsmærke Barry M. De fleste var virkelig gode at lægge og havde en perfekt konsistens, men min mint grønne derfra var bare vildt svær at lægge. I kan ane den her. Mine neglelakker skal bare ikke være vildt flydende og tynde. Det er også derfor jeg er stoppet med at købe essie. De er altså også svære at lægge, så det undrer mig også at de er så populære. Eller hvad? Hvilket neglelak mærke sværger I til og hvorfor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...