Kjolen nedenfor har jeg ‘designet’. Inde på nelly.com kan man lige nu selv designe en potentiel kjole til nellys kollektion. Selv om midlerne til at ‘designe’ med er begrænsede så er det meget sjovt hvis man har lidt designdrømme. Jeg har altid drømt om at lave prints til tøj, og sommerfuglen som I kan se nedenfor, er en jeg har tegnet for noget tid siden faktisk – men fedt at jeg rent faktisk får lov at bruge den til noget nu. Den er meget, ja hvad skal jeg kalde det, uden for stregerne og ikke billedsmuk. Men det er det jeg kan lide ved den og det er den stil jeg gerne vil lave mine prints i, hvis jeg en dag skulle komme så langt 🙂
Håber I kan lide min blanding af højtidelig og uhøjtidelig og at I vil smide en stemme på mit ‘design’ ved at trykke på linket nedenfor.


Hjælp mig med at vinde, . Stem på min kjole her!

Mit print til kjolen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...