Jeg er ikke den store bogorm. Ovenfor er det min boghylde med de bøger jeg ejer, og som I (forhåbentlig) kan se, så er nogle af bøgerne mere end et par dage gamle. Jeg har aldrig rigtig følt jeg gad bruge min fritid på at sidde ned og læse en bog. Jeg er normalt mere til magasiner i stakkevis, hvor jeg kan læse om de nyeste tendenser og hvad der rører sig lige nu og her. Alligevel plejer jeg at læse en bog hver sommer (ja, det tager mig noget nær en hel sommer at få læst en bog), når jeg ligger og soler i haven eller ved poolen nede syd på. Det kan jeg faktisk godt lide – der har man jo alligevel ikke andet at lave. MEN, men men men det skal være chick litt! Jeg er absolut ikke til science fiction eller krimier, det skal være om tøse fnidder fnadder, sko, tøj og alt det der. Sådan et Sex and the city univers. Det er lige mig når jeg bare kan ligge med en bog og drømme mig ind i den verden.
Så kommer spørgsmålet, hvad skal jeg dog læse i år! Nogle anbefalinger? Og hvad er I egentlig mest til?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...