I weekenden har jeg været i Lalandia. Det var rigtig dejligt med en lille ‘ferie’. Jeg kom hjem i går hvor jeg skulle videre til fødselsdag, og har ikke haft computer med, så det er såmænd derfor jeg ikke har fået blogget de sidste dage. Det er nu også meget rart med computerfri dage, det er dem der gør at man virkelig kan mærke hvor meget man ellers bruger den. Jeg synes altid jeg får siddet en del timer ved computeren hver dag, men selv om jeg meget gerne vil blogge og give jer nogle indlæg hver dag, så vil jeg heller ikke være total afhængig af min computer. Så i denne weekend har jeg været i badeland, spillet badminton, spist lækker buffet, hygget og ikke mindst shoppet slik. Når man nu er så tæt ved grænsen, skal man da også lige en tur til Puttgarden og bordershoppe. Får altid købt for meget slik fordi det er så billigt, og spiser det også dobbelt så hurtigt fordi det jo bare er der! Altså Jenni…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...