Denne nederdel har jeg haft i fem år! Det synes jeg egentlig er meget, når jeg kun er 20 år. Men det er mit yndlings stykke tøj i klædeskabet. Der er noget eksotisk og samtidig luksus hippie over den. Jeg har købt den i en lille by i England. Selv om jeg har haft den så længe har jeg egentlig ikke brugt den enormt mange gange. Har altid haft et eller andet med at jeg ikke nænnede at bruge det tøj som jeg var gladest for, og det er jo egentlig dumt. Kunne være jeg skulle bruge den lidt mere denne sommer. Har også en gang brugt den som top, og det fungerede faktisk rigtig godt, så jeg burde ikke have de store problemere med at style den.
Har I også et stykke tøj i skabet i bare ikke kan skille jer af med?
This is my favorite piece in the closet. Do you have a favorite piece as well?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...