…altså ikke til mig.
Til min kusine fra mig. Hun havde jo fødselsdag for et par uger siden, men jeg kunne desværre ikke komme til hendes fødselsdag. Derfor skal hun selvfølgelig ikke snydes for en gave, så den får hun i morgen når jeg skal til Odense og besøge hende. Den opmærksomme læser ved nok hvad det fine Disney papir indeholder 😉
Gik helt i barndom over gavepapiret. Så får man bare lyst til at være 10 år igen og sidde med en stor pose slik (som man har snoldret for sine lommepenge) foran fjersynet en fredag aften og se Disneysjov!
Og med hensyn til kortet, ja så gik der lidt teenager i den, med at farve bogstaverne.

Nu vil jeg smutte så jeg kan få lavet noget aftensmad og pakket et par tasker til Odense ikke mindst.
Hav en dejlig aften
Xxxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...