Kategoriarkiv: Ingen kategori

august 22, 2012 - 22:46

New in: Spinning smykketræ

Kan I huske i sidste uge da jeg løftede et lille hjørne af sløret for noget jeg havde modtaget, som jeg var rigtigt glad for. Det var nemlig dette fine neongule smykketræ, som Spinning har været så søde at forære mig. Jeg synes træet er cool og anderledes. Det er ikke bare et smykkestativ, men et smukt træ med grene, blomster og sommerfugle.

 

På nederste billede (fra venstre på træet og rundt): guld armbånd med græske symboler fra Kreta, 4 år gammel guld ring – fødselsdagsgave fra mine foældre, elefantøreringe fra Afrika, firkløver ørestikker, ring fra Rhodos (nyt køb), stilet-øreringe fra Butler & Wilson, guldbelagt ring med blå-grøn sten fra Calvin Klein, øreringe fra Millie & Molly, vintage-look ring fra Accesorize.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 21, 2012 - 21:33

Holiday outfit # 4

Outfit details:

Shorts: Dr. Denim // top: Only // belt: Zara // sandals: Defeeter

Der er stadig lidt ferie outfits endnu. Håber ikke I er blevet for trætte af at det er hvad jeg har at byde på for tiden. Jeg er lige startet i praktik i forbindelse med min uddannelse, og jeg får der hele tiden så mange nye indtryk, og er på hele tiden. Jeg bruger derfor en del af min energi på det, hvilket resulterer i at mine indlæg på bloggen bliver prioriteret lidt lavere for tiden. Men jeg skal nok vende stærkt tilbage – jeg skal arbejde resten at hverdagene i denne uge og på lørdag er jeg hele dagen i København med en veninde, men på søndag har jeg absolut ingen planer, så der vil jeg sætte god tid af til bloggen og bare slappe af ved computeren. Ses piger.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 15, 2012 - 18:36

New in: Sephora goodies

Untitled #31
Sorry for den sene blogging i dag og den manglende i går, men i går var jeg ikke hjemme hele dagen og i dag har jeg været på stranden samt hygget med god mad med en veninde. Man må jo benytte sig af at vejret er godt 🙂
På Rhodos var jeg som sagt inde i Sephora. Jeg fortalte jer jo at jeg havde lidt med hjem derfra, og ovenviste var altså hvad det blev til; En renseskum til ansigtet og en neglelak/topcoat med glimmerflager i – begge fra Sephoras eget mærke. Jeg glæder mig til at få afprøvet produkterne.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 15, 2012 - 18:22

Holiday outfit # II

Untitled #30
Outfit details:
Top: H&M; // denim skirt: Miss Selfridge // sandals: Bianco
I får lige et outfit mere fra ferien. Det er ikke så tit jeg render rundt i denim skirt, men nede i sydens sol og varme passer det bare perfekt.
Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 15, 2012 - 18:01

A crunchy delight

Untitled #29

Jeg har stadig lidt Rhodos indlæg til jer endnu i form af outfits og sådan. Så derfor får I lige et lille break fra det, med opskriften på denne lækre morgenmad.
Til 1 person skal du bruge:
  • ca. 1½ dl. skyr (eller græsk yoghurt – skyr er lidt mere grynet eller melet i konsistensen)
  • ½ tsk. vanillesukker
  • 5-8 friske kirsebær

Knas:
  • ca. 10 mandler – grofthakkede (slå evt. med en kødhammer på mandlerne mens de ligger i en plastikpose – det er en nem måde at gøre det på)
  • ca. 3 spsk. havregryn
  • 1-2 spsk. ahornsirup
Fremgangsmåde:
Rist mandler og havregryn gyldent på en tør pande og tilsæt sirup. Hav tålmodighed og skru ikke for højt op for varmen, for ligepludselig brænder det på hvis du ikke holder øje med det. Bred det derefter ud på et stykke bagepapir til afkøling. Det er stadig blødt når du tager det af, men efter kort tid størkner det.
Rør skyren godt igennem med vanillesukker. Skyl kirsebærene, del dem i halve og pil stenen ud. Anret vanilleskyren med kirsebærene og bræk ‘crunchen’ ud i små stykker og kom oven på.
Det smager lækkert, sommerligt og sødt, og vil også egne sig særdeles godt som dessert. Prøv dig frem med forskellige bær.
Forresten så har jeg modtaget noget i dag, som jeg har glædet mig til at få. Det er en lidt lille ting, men smuk efter min mening. I ved nok ikke hvad det er, men det var en ting jeg spottede i Billund lufthavn inden jeg tog på ferie. Venter lige et par dage med at løfte sløret for det endnu…

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 14, 2012 - 22:00

Rhodos part l

Rhodos part l

En lille mini collage fra Rhodos får I lige her:

Neglene var lakeret og guldsandalerne var røget på til afrejse.

Ferien startede dog allerede i Lalandia i Billund, som jo nærmest får en til at føle man er syd på allerede. Vi var dog bare et smut ovre og kigge, da vi aldrig havde været der før. Til jer der endnu ikke har været der, så er himlen I kan se på billedet, en kunstig en. Det er nemlig indendørs. Virkelig fed effekt! Selvom Lalandia i Rødby har meget det samme koncept, og også er rigtig hyggelig, så har Lalandia Billund bare en anden atmosfære. Badelandet har SÅ mange ting for børn! Klart et besøg værd. Vi startede da også ferien med at købe en gelato i en af de indendørs ‘gadeboder’.

På fjerdedagen tog vi en tur ind til Rhodos by for at kigge og shoppe lidt, og kom i den forbindelse forbi Mandraki havnen. Der er virkelig smukt der nede…

I samme forbindelse var vi også et smut forbi Sephora, som jeg faktisk ikke vidste lå der.

…Lidt sager derfra røg der også med hjem som I kan se. Hvad det er skal jeg nok vise jer snarest. Hvad der var i Mango posen har I jo allerede set lige her. Udover Mango og Sephora bød Rhodos by shoppingmæssigt også på Zara og Marks & Spencer. Et modemekka kan man bestemt ikke kalde det for, men der var da lidt et komme efter. Der er dog ikke de store besparelser i forhold til i Danmark.

De fleste af dagene blev der selvfølgelig også daset nogle timer ved poolen. Skøøønt! Hedebølgen startede der nede om mandagen, så kom til at hænge en del ud i poolbaren, hvor man jo kan sidde med benene i vand. Lækkert!

Vi var selvfølgelig også i den gamle by. Den skal man jo i når man er på Rhodos. Der er så mange hyggelige småbutikker og gamle gader. Selvom byen er meget turistet, så er den bestemt et besøg værd. Jeg vil anbefale både en dagtur og en aftentur der inde. Stemningen er helt anderledes og hyggelig på en anden måde om aftenen.

Håber I nød lidt ferielæsning, eller at I evt. kunne bruge nogle af tipsne. Hvis I har nogle spørgsmål så skriver I bare i kommentarfeltet 🙂

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 13, 2012 - 15:05

Wearing dip dye skirt


 Outfit details:
Skirt and tee: Mango // sandals: Defeeter
Her får I et af de outfits jeg havde på på ferien. Både nederdelen og t-shirten er nye. Jeg købte det i Mango en dag vi var taget ind til Rhodos by for at shoppe og kigge lidt.
Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 12, 2012 - 17:18

Back home

Hej chickas og (boyas?)
Så er jeg hjemme igen efter en uges dejlig og varm ferie på Rhodos. Havde jo planlagt lidt indlæg til jer, så I ikke skulle klikke her ind helt forgæves. De to sidste dage har der dog været tomt her inde, men det bliver der lavet om på nu 🙂 Har en del sommeroutfits til jer og lidt andet Rhodos-lir.
Nå men ville egentlig bare lige hurtigt checke ind og sige hej. Kom hjem kl. halv 6 i morges, så i dag har jeg sovet længe, pakket ud, været inde og træne og besvaret kommentarer på bloggen, og om lidt skal jeg ud og spise, så vil gøre mig klar.
Ses i morgen…

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 9, 2012 - 16:00

Detaljer

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 8, 2012 - 18:55

Sunde koldthævede brunchboller


Her får I lige opskriften på nogle brunch boller jeg lavede den anden dag. Selvom der er meget fedt i fra mandler og diverse frø og kerner, så er det det sunde og mættende fedt der er i, og så har jeg begrænset mængden af mel så meget som muligt, og kommet mange havregryn i som kompensation. Det fungerer rigtigt godt, og man sidder ikke og tygger i havregryn – de bliver melagtige hvis du knuser dem med en kødhammer.

Dejen inden hævning i køleskab
Dejen efter hævning i køleskab

Til ca. 12-15 stk. skal du bruge:
200 g. hvedemel
2 dl. koldt vand
30 g. gær
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. knuste mandler (knus dem evt. med en kødhammer)
4 dl. havregryn (gerne knuste)
2 gulerødder – skrællede og revede
2 dl. skyr
½ spsk. salt

Rør gæren ud i det kolde vand. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen jævn. Den skal være meget våd og klistret. Kom film over skålen og stil den i køleskabet i minimum 6 timer – dog højst op til et døgn.
Når du vil bage bollerne, tænder du ovnen på 220 grader. Så tager du dejen ud af køleskabet, sætter dejklatter på en bageplade med bagepapir, med to skeer. Bag dem 25-30 minutter når ovnen er varmet helt op.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram