Hunkemøller

Annonce for Hunkemöller

Glædelig jul! Jeg håber I har nydt de sidste dage. Jeg har virkelig nydt dagene siden jeg landede i Danmark. Det har været virkelig skønt at få set alle herhjemme og få koblet fra ikke mindst. Jeg har fået nogle skønne julegaver, og har også været så heldig at få gavekort til Hunkemöller. Derfor var jeg inden jul, inde i Hunkemöller og vælge dette smukke sæt undertøj. Trusserne er fra Douzten kollektionen, og hører egentlig ikke oprindeligt til bh’en. Jeg var mere til Brazilian style, men hvis du er interesseret i dem, som matcher bh’en, kan du finde dem her. Ovenikøbet nedsat. Ja, faktisk er sættet (og flere andre varer) blevet sat ned siden jeg købte det, så det er nu du skal slå til, hvis du skal forkæle dig selv med nyt lingeri. Jeg tror i hvert fald lige jeg skal et smut forbi igen en af dagene. Jeg vil se om ikke jeg kan få filmet en lille video, hvor jeg viser resten af mine julegaver. Jeg overvejer forresten også om jeg skal lave et indlæg med mine nytårsforsætter, hvis det er noget I kunne være interesserede i?


Merry Christmas everyone! I hope that you are enjoying the holidays. I have definitely enjoyed my time ever since I landed in Copenhagen. It’s been so good to see near and dear ones again and to fully being able to relax. I got some lovely presents and I have also been fortunate enough to receive a gift voucher for Hunkemöller to go treat myself with some new lingerie. I find this set so beautiful and elegant, and I really do think that wearing nice lingerie is a big part of how you feel on the outside. Anyways, I really love the feeling of wearing something new. I guess that goes for many of us. That’s also another reason why I love getting Christmas presents. I love the excitement of opening presents and getting something new whether its jewelry, clothing, beauty, home decor etc. I will try to put together a little video to show you my presents and talk about how we celebrate Christmas in Denmark. I am actually also thinking of making a ‘New Years resolutions’ blog post if that’s something you guys would be interested in?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...