Produkter fra Hunkemöller er modtaget gratis 

På sådan en halvgrå regnvejrs søndag, kan jeg kun drømme mig væk til varmere himmelstrøg og at kunne ligge og stege ved poolen med en omgang magasiner, og nåh ja måske en is eller to. Omvendt så er i dag lige sådan en dag, hvor det er skønt bare at sidde inde på sofaen med lidt blog læsning, så her er lidt godt til jer. Jeg har selv starten min søndag ud med en god gang træning efterfulgt af arbejde og admin her ved computeren, men min eftermiddag kommer helt sikkert til at byde på lidt blog læsning og lidt Youtube videoer fra mine yndlings bloggere.

Måske spottede nogle af jer ovenstående sæt blandt mine fødselsdags ønsker i mit seneste indlæg? Jeg har været så heldig at få det foræret af Hunkemöller. Jeg har jo arbejdet sammen med Hunkemöller et par gange før efterhånden, fordi jeg generelt er glad for deres undertøj, sports gear og badetøj ikke mindst. Da de tilbød mig at vælge en bikini fra deres seneste kollektion fra Doutzen Kroes, faldt valget på denne smukke guld bikini. Lige på denne bikini går 50% af overskuddet ovenikøbet til Knot on my Planet.

Nu hvor alle butikkerne bugner med badetøj, er det svært ikke at blive fristet. Jeg har dog ikke noget sommerferie planlagt i år, så jeg krydser fingre for en god dansk sommer, hvor jeg forhåbentlig kan smutte et par dage i sommerhus, og så kan det være der bliver plads til lidt udlands ferie en gang i august hvis jeg er heldig. Der skal bikinien helt sikkert med, og også mine nye slippers, som også lå i min fødselsdags gave fra Hunkemöller.

Find underdel her og overdel her


Products are gifted by Hunkemöller

English recap / I’ve been very fortunate to receive an early Birthday present from the lingerie brand Hunkemöller. they very kindly let me choose a few pieces so I ended up with this golden bikini. On a rather gray day like today I can only dream myself away to warmer temps. I actually haven’t got any summer holiday plans yet so fingers are crossed for a good old Danish summer here in Denmark. And maybe I’ll travel somewhere warmer some time in August. In that case the gold bikini will definitely be going with me. You can find the bottoms here and the top here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...